Beauty Business Academy

SOCIAL GLOW & GROW

DE social media gids voor beauty ondernemers

VERDIEP JE VERDER IN DE WERELD VAN SOCIAL MEDIA EN LEER HOE JE HIER NIEUWE – HIGH-END – KLANTEN MEE KAN AANTREKKEN.

Uit mijn ervaring als business coach heb ik de voorbije jaren één rode draad gezien; namelijk te weinig optimaal gebruik van social media. Daarom, speciaal voor jou, hebben we een nieuwe cursus samengesteld die specifiek focust op ideale premium klanten aantrekken via social media. Je hogere omzet volgt sowieso!

I.p.v. Social Media te zien als een “last”, leer je hoe je het kan inzetten om jouw BEAUTY business naar het PREMIUM niveau te trekken!

Sales Up Your BBiz

Sales up your Beauty Biz

In deze online cursus leer ik jou hoe je succesvol kan verkopen zonder pushen. Op een natuurlijke en fijne manier maar wel met de juiste strategie!

De Contentplanner BBCoaching by Kim

Beauty Content Planner

Door de planner in te zetten voor je social media kan je je volledig focussen op wat écht telt: je zaak laten groeien en je klanten gelukkig maken!

Master Class Social Media Instagram Hoe zet ik volgers om in klanten

Hoe zet ik volgers om in klanten?

In deze Master Class kan je rekenen op een pak bruikbare tips die je onmiddellijk kan toepassen om meer klanten aan te trekken.

LIVE events:

Nieuwe data live coaching dag

Live Beauty Business Coaching Day! Maandag 11 september 10-17u

In een supergezellige sfeer en in een select groepje bespreken we jouw Business Goals, ga je naar huis met onmiddellijk toepasbare tips, actieplan en een boost dankzij de samenwerking met gelijkgestemde ondernemers. Specifiek voor de Beauty Sector! Je kan uiteraard de hele dag rekenen op mijn advies!

Beauty Business Coaching Retreat Elaisa Wellness

Beauty Business Coaching
Retreat Elaisa Wellness

2 uur Business Coaching met 16 ondernemers in de Beauty Sector en daarna mag JIJ eens genieten van deze prachtige wellness!
Jij verdient nieuwe inzichten maar ook wat me-time: een zalige kleisessie en vooral: tot rust komen in deze inspirerende omgeving. Women only 😉 Zalig!

Lieve woorden

Vanuit PS. food & lifestyle zijn wij zeer blij geweest met de bijdrage van Kim. Tijdens vijf inspiratiesessies heeft Kim onze coaches meegenomen in de wereld van social media. Veel bruikbare, resultaatgerichte tips. En wat een positieve energie! Onze coaches zijn direct aan de slag gegaan. Leuk om te zien en te ervaren. Kim bedankt!

PS Food & Lifestyle

How to Grow your Beauty Business gaf een superboost en veel zin om er tegenaan te gaan! Als ondernemer sta je er vaak alleen voor en dan is het echt fijn om collega’s in dezelfde sector te ontmoeten. Niet alleen de dag zelf maar ook achteraf is het leuk in contact te blijven en mekaar te ondersteunen!

Kaat - KBelle

Kim is een topcoach. Door haar durfde ik knopen doorhakken. Daardoor groeide mijn zaak enorm en kreeg ik weer meer plezier in mijn job. Door haar sales tips steeg mijn verkoop en omzet. Heel blij dat ik met haar coaching gestart ben. Echt een aanrader!

Marloes Huidinstituut

Inspiratiegesprek

Hulp nodig om een keuze te maken?

Tijdens dit gratis online intake gesprek via Google Meet bekijken we welke jouw noden zijn en hoe de Business Coaching hiervoor een toegevoegde waarde kan betekenen.

Tot snel! 🙂