Beauty Business VIP Coaching dag

Who am I?

Beauty Business Coaching by Kim

Ik help je om je “goed” draaiende zaak te transformeren naar een PREMIUM, high-end instituut met fijne klanten die je expertise respecteren en ook bereid zijn hier de juiste prijs voor te betalen. Dit met een hogere omzet & winstmarge en minder lange dagen.

En YES! Ik ben naast business coach ook schoonheidsspecialiste! Dit is UNIEK en laat toe dat we steeds op dezelfde golflengte zitten en dezelfde taal spreken. Tijdens mijn opleiding als bedrijfsvertaler, besliste ik de cursus schoonheidszorgen te volgen omdat dit altijd mijn passie is geweest: huidverzorging, make-up, wellness, … al van kleinsaf. Herkenbaar? ; -)

Dit bracht mij na 4 jaar sales ervaring in de interimsector in het cosmeticabedrijf waar ik 12 jaar lang met hart en ziel gewerkt heb en van onze high-end leveranciers de beste marketingstrategiën aanleerde. Deze deel ik met veel liefde met mijn coachees.

18 jaar Sales Management en 12 jaar ervaring in de cosmeticasector brachten mij tot de beslissing om te doen waar ik oprecht gelukkig van word: anderen zien groeien! Ik ben bij enkele 1000-en salons langsgeweest en met de high end klanten werkte ik toen al launch strategiën uit of bonusplannen om het personeel te stimuleren.

Wanneer ik na Sales Trainings sms’jes kreeg dat mijn klant aan háár eerste klant van de dag – die anders nooit iets kocht – nu voor € 400 had verkocht, was ik zoooo blij! Maar dit was op een bepaald moment niet genoeg voor mij. Also: ik werd 40 en kreeg andere prioriteiten.

Omdat trainings vaak slechts een tijdelijk effect hebben en de motivatie vaak terug afneemt, geloof ik tot in mijn kern in business coaching: een transformatietraject waarbij je iemand achter je hebt staan die je helpt bij het zetten en behalen van jouw goals, het aanleren van goede gewoontes met de focus op jouw groei! Als ondernemer maar vooral ook op persoonlijk vlak.

Laat ons hier samen voor gaan!

Misschien wil je nog eerst een aantal andere fun facts over mij te weten komen voor we gaan samenwerken? Bij deze een aantal andere wist-je-datjes over mij:

Wat denk je?
Gaan we ervoor?