Beauty Business VIP Coaching dag

Who am I?

Beauty Business Coaching by Kim

Yes! Ik ben ook schoonheidsspecialiste! Tijdens mijn opleiding als bedrijfsvertaler, besliste ik de cursus schoonheidszorgen te volgen omdat dit altijd mijn passie is geweest: huidverzorging, make-up, wellness, … al van toen ik een klein meisje was. Herkenbaar? ; -)

Dit bracht mij na 4 jaar sales ervaring in de interimsector in het cosmeticabedrijf waar ik 12 jaar lang met hart en ziel gewerkt heb en nog steeds Sales en Product Trainings geef.

18 jaar Sales Management en 12 jaar ervaring in de cosmeticasector brachten mij tot de beslissing om te doen waar ik oprecht gelukkig van word: anderen zien groeien!
Wanneer ik na Sales Trainings sms’jes kreeg dat mijn klant aan háár eerste klant van de dag – die anders nooit iets kocht – nu voor € 400 had verkocht, was ik zoooo blij!

Omdat trainings vaak slechts een tijdelijk effect hebben en de motivatie vaak terug afneemt, geloof ik oprecht in het coaching verhaal: een traject waarbij je iemand achter je hebt staan die je helpt bij het zetten en behalen van jouw goals, het aanleren van goede gewoontes met de focus op jouw groei!

Laat ons hier samen voor gaan!

Kim BB coaching
BBC ByKim Logo-61

Misschien wil je nog eerst een aantal andere fun facts over mij te weten komen voor we gaan samenwerken? Bij deze een aantal andere wist-je-datjes over mij:

Wat denk je?
Gaan we ervoor?