Zij gingen jou voor...

Na 6 maanden GOLD Coaching, trek ik nog steeds nieuwe klanten aan. Alvast 4 deze maand en de maand is nog maar net begonnen! Dankzij jou heb ik mijn angst overwonnen om mezelf te tonen via social media en daar ben ik je zo dankbaar voor! Ik heb ook geleerd mijn “perfectionisme” achter mij te laten en er gewoon voor te gaan! Ik heb er heel wat complimenten EN nieuwe klanten aan overgehouden.

Boost Skincare – Genk

Myriam Review Gold Coaching
Clé de Peau

Je coaching/Sales Training is een waar succes gebleken! Gisteren na elke klant onmiddellijk een nieuwe afspraak kunnen boeken en ook de verkoop was fantastisch!
Gescoord dankzij je skills en tips. Bedankt hiervoor Kim, je bent een ware inspiratiebron 🙂

Clé de Peau – Leuven

Dankzij jou heb ik opnieuw de juiste structuur in mijn zaak gebracht! Het werken met personeel maakt het soms chaotisch maar door een duidelijk actieplan met haalbare goals, hebben we al superveel nieuwe boekingen kunnen noteren! Je hebt me echt de ogen geopend en laten inzien wat belangrijk is. Als zaakvoerder én mama is het vaak nodig de juiste prioriteiten te stellen. Ook back to basics gaan en onze missie vastleggen en ideale klantenprofiel, toonden me waar het echt om ging: klanten een zelfzekerder gevoel te geven over zichzelf! Zo worden je klanten ware ambassadeurs en supertrouw. Mijn omzet is absoluut gestegen! Dankjewel!

La Vie en Rose – Ternat

La Vie en Rose – Ternat
Beauty Business Coaching by Kim Logo

Kim, ik vond het fijn naar jou te luisteren, je doet dat super! De sessie was heel leerrijk, super interessant en ik wou je graag bedanken voor de vele tips & tricks! Nu is het aan mij om deze om te zetten in de praktijk maar ik weet nu al dat mijn omzet hierdoor zal stijgen!

Sian Schoten

Heel blij dat ik samen met jou aan de groei van mijn salon ga werken! Heel nuttige tips & tricks door je jaren ervaring binnen de beautysector. Top madam! 💗

Beauty by Axana

IG Beauty

Jij straalt positiviteit en succes uit!
Na een sessie met jou ben ik steeds super gemotiveerd om er tegenaan te gaan!

IG Beauty Heist-op-den-Berg