HET PREMIUM TRAJECT

Een uniek, 1-op-1 coaching traject van 12 maanden dat je omzet ver(drie)dubbelt in de helft van de tijd.

HET PREMIUM TRAJECT

EEN UNIEK, 1-OP-1 COACHING TRAJECT VAN 12 MAANDEN DAT JE OMZET VER(DRIE)DUBBELT IN DE HELFT VAN DE TIJD.

In dit transformatietraject, specifiek voor de beauty sector, begeleid ik jou van je “goed” draaiende beauty business naar een high-end, premium salon. Dit is exclusief voor esthetisch artsen, schoonheidssalons en high-end kapperszaken.

Ver(drie)dubbel je omzet en halveer je uren.

Ik heb ontdekt wat de oplossing is en dat is wat ik je in dit PREMIUM coaching traject aanleer. High-end ondernemen en er plezier in vinden omdat je gewaardeerd wordt door jouw ideale klant die respect heeft voor je expertise en ook bereid is voor deze kwaliteit een hogere prijs te betalen.

Een A-Z support die al na je eerste coachingsessie zorgt voor een mindset shift en mogelijkheden toont die je eerder niet kon bedenken. Neem (terug) je plaats in als CEO van je eigen zaak!

Dankzij mijn 14+ jaar ervaring met high-end bedrijven, weet ik welke marketing leidt tot de juiste klanten. Deze en mijn ervaring van meer dan 18+ jaar als sales manager, deel ik met veel liefde met jou!

Herken je dit?

Wil je dit?

Zij maken ook deel uit van het

Premium Traject

Zij maken ook deel uit van het Premium Traject

In dit unieke coaching traject nemen we het hele plaatje van jouw business onder de loep. Dit doe ik niet alleen maar hier kan je rekenen op de support van een aantal ijzersterke partners. Ik ben vereerd om deze samenwerkingen te mogen aankondigen. Samen zorgen we ervoor dat JIJ alles krijgt wat je verdient. Dan spreek ik over een (drie)dubbele omzet mét winst, aantrekkelijke en authentieke branding, social media waarbij je jouw droomklant bereikt, mindset shift die je helpt knopen door te hakken, grenzen te stellen en je open te stellen voor mogelijkheden die je eerder zelfs niet durfde bedenken. Dit is UNIEK en ongezien en verandert jouw (professionele) leven voor altijd!

Botanic Sanctuary

Botanic Sanctuary

Tijdens het traject gaan we verblijven in deze high end 5 sterren, superior omgeving, namelijk Botanic Sanctuary. Samen weg van de wereld naar een locatie waar de inspiratie van links en rechts jouw richting gaat uitkomen. Twee dagen lang werken we 1-op-1 aan de groei van jouw zaak!

Op dag één richten we ons 100% op de coaching terwijl we op dag twee zelf kunnen genieten in de spa. Hierdoor keer je terug met een rustgevend gevoel maar ook concrete plannen en weer de volle goesting om aan de slag te gaan! 

Bij élk retreat kwamen mijn cliënten terug met een ongeziene mind shift die ervoor zorgde dat knopen werden doorgehakt die bij 1 klant zorgde voor een verdubbeling van de omzet en bij een andere voor een groei van 14 nieuwe klanten op nog geen 3 maanden! Dit kan ook in jouw verhaal!

Full circle coaching

FullCircle Coaching

Ellen van FullCircle Coaching is ook onderdeel van het Premium Traject. Ze is zelf 6 maanden mijn coach geweest en wauw… Wat zij met je doet, het is bijna niet te omschrijven maar ik vertel je 1 ding: het type klanten dat ik aantrek nu, zijn mijn droomklanten! 

Ellen helpt jou met je MINDSET als beauty ondernemer. Vaak weten we wel dat we onszelf tegenhouden en kleiner houden dan goed is. Tijdens deze live sessie zal Ellen je inzichten geven die je voor de rest van je (ondernemers)leven kan meedragen. Ze leert je onder andere hoe je brein werkt en hoe je weerstand op de volgende stappen kan tackelen. Haar ultieme doel is dat je je meest ‘EXTRAORDINARY life’ kan leven, vanuit liefde en zelfvertrouwen.

OnYva Photography

OnYva photography

Mooie, professionele beelden maar ook zeker bewegende beelden zijn dé manier om nieuwe klanten te bereiken. Een soort ‘eerste indruk’ tussen jouw instituut en de (potentiële) klant dus. In dit traject ga ik ervoor zorgen dat jouw zaak professioneel op beeld wordt gezet en dit volledig op jouw authentieke manier! 

Je hebt recht op een unieke. conceptuele branding shoot waar Yannick foto’s maar ook video’s van jou en jouw zaak zal maken. Deze foto’s en video’s kan je een hele tijd gebruiken voor jouw socials EN ook jouw website kan je hiermee upgraden. Met onYva photography helpt Yannick gedreven ondernemers hun eigenheid te reflecteren door middel van krachtige (video)beelden.

Yasmine

Ik heet ook Yasmine welkom in het team want zij is mijn ALLER EERSTE werknemer! Ze is niet alleen afgestudeerd als Master Communicatiewetenschappen maar heeft ook een postgraduaat Digital Business Management. 

Yasmine zal voornamelijk de social media kant met jullie bekijken en jou hierbij coachen zodat je de juiste premium klanten aantrekt.

Zo hoort hierbij onder andere een zichtbaarheidsanalyse, social media templates, branding, content planner opstellen etc. Maandelijks vindt er ook een online groepssessie plaats waar super waardevolle hacks worden gedeeld en al jouw vragen worden besproken. 

The only impossible journey is het one you never BEGIN.

– Tony Robbins –

Zij gingen jou voor...

Ik werkte steeds lange dagen van 7u – 22u30 en wist dat het anders moest! Ik open een huidverbeterend centrum en wist dat ik hier voorafgaand al moest starten met een andere aanpak. Een strategische prijszetting zorgde ervoor dat ik grenzen kon stellen en afscheid nam van bepaalde (minder respectvolle) klanten. Een mindset shift en andere focus zorgde ervoor dat ik op 3 maanden tijd maar liefst 14 (!) nieuwe klanten voor huidverbetering kon aantrekken. Een sterker zelfvertrouwen en hogere omzet volgden vanzelf. Dit is nog maar het begin!

Marleen Tijskens – Hamont-Achel

Ik werkte al meer dan 23 jaar met het idee dat ik een overvolle agenda moest hebben! Jammer genoeg was er hierdoor weinig of geen ruimte voor groei. Ik wou meer en anders! Na het Botanic Retreat (where magic happens!) maakte ik dankzij Kim een ongeziene mindshift die ervoor zorgde dat ik een drastische beslissing durfde nemen en me er ook goed bij voelde. Het bleek een WIN-WIN te zijn voor zowel mezelf als mijn klanten! De omzet is letterlijk verdubbeld en gaat maand na maand in stijgende lijn. Ik besliste zelfs om een extra toestel te launchen om mijn klanten nog beter te helpen bij hun zelfvertrouwen. Dit alles na slechts 3 maanden! More to come…

Lies Arnauts – Geetbets

Klaar om deze transformatie aan te gaan?

Wellicht heb je nog enkele vragen hierover...

×
×