SOCIAL GLOW & GROW

"Wekelijks PREMIUM klanten die je vinden via social media."

Leer hoe jij Instagram en TikTok gebruikt om voortdurend nieuwe PREMIUM klanten te krijgen. Met minder tijdverspilling door het eeuwige scrollen. Dit op de meest efficiënte manier zodat het je heel weinig tijd kost. De hogere omzet volgt vanzelf!

Ontdek lager op de pagina de 2 formules!

We vertellen je hier persoonlijk waarom we deze Social Media cursus specifiek voor jou & je BEAUTY BUSINESS hebben gecreëerd!

Herken je dit?

Wil je meer van dit?

Waarom specifiek deze cursus?

Ik heb zelf 18 jaar ervaring in sales waarvan 14 in de Beauty Sector. Steeds lag de focus op het opbouwen van lange termijnrelaties en geen “hard selling”. Het opbouwen van een (online) community is KEY voor het succes van jouw zaak!

Uit mijn ervaring als business coach heb ik de voorbije jaren één rode draad gezien; namelijk te weinig optimaal gebruik van social media om nieuwe, premium klanten aan te trekken. Daarom, speciaal voor jou als beauty ondernemer, hebben we een nieuwe cursus samengesteld die specifiek focust op social media. Bij coachees die zich hier meer op toeleggen, zien we namelijk heel snel een toename van het aantal nieuwe klanten.

Nu met Yasmine erbij, die natuurlijk een frisse en jeugdige blik heeft op dit topic, was dit de ideale moment om deze cursus op te stellen. Zodat JIJ hiernaar kan teruggrijpen wanneer het nodig is. Yasmine heeft een master in communicatiewetenschappen, postgraduaat in digital business management en is gepassioneerd door social media. We volgden samen ook verscheidene specifieke cursussen over dit topic. 

Lees hier alvast de ervaringen van andere coachees:

Wat kan je allemaal na deze cursus?

Module 1: Strategie

In deze module leer je eerst en vooral waarom je een social media strategie nodig hebt, en hoe je hieraan begint. Jouw profiel en hoe je communiceert spelen een grote rol in het aantrekken van nieuwe, high-end klanten.

Module 2: Instagram

In deze module tonen Yasmine en ik jou de belangrijkste features. Iedereen kent natuurlijk de app maar wat zijn nu de essentiële elementen die je moet weten als beauty ondernemer? We tonen het je met veel plezier! Ook captions en hashtags zijn een belangrijk aspect.

Module 3: Content planning

In deze module krijg je een content planner template in excel die je onmiddellijk kan gebruiken. Met de juiste content pilars heb je je planning opgesteld in no time!

Module 4: TikTok

Ken jij het fenomeen ‘TikTok’? Waarom is het nu zo belangrijk om met jouw beauty onderneming deze app te gebruiken? Je leert in deze module alles wat je moet weten over TikTok en hoe je zo’n video het beste opbouwt.

Module 5: Support tools

In deze module gaan we dieper in op 2 belangrijke bewerkingstools, namelijk Canva en CapCut. We leren je de meestgebruikte opties aan de hand van tutorial video’s zodat jij na deze module er zelf vlot mee aan de slag kan.

Module 6: Online zichtbaarheid & zelfzekerheid

In deze module leer je om jouw zelfzekerheid te vergroten. Maar vooral ook WAAROM die online zichtbaarheid nu zo belangrijk is. Dit allemaal staat in het voordeel van jouw, premium, klant.

Module 7: Adverteren – de basis

In deze module ontvangen we onder andere een belangrijke guest-speaker! We laten een professional aan het woord die helpt met de basiskennis van het online adverteren. Ook (het verschil tussen) Meta Business en Ads Manager worden kort en efficiënt voor jou besproken.

Module 8: E-mailmarketing

In deze module leer je klanten (opnieuw) te prikkelen via e-mail volgens een specifieke theorie. De opbouw van jouw e-mail is ZOoo belangrijk en we leren jou hoe je dit doet. Doel? meer impact, meer betekenen voor jouw klant!

Module 9: Tips, tricks & other magic

In deze module lichten we nog een aantal funny, easy tips en tricks toe om jezelf nog meer online te onderscheiden. Met handige tutorials is het super gemakkelijk om te volgen. Pauzeren en herbekijken dus wanneer je wil!

BONUSMODULE!

Ten slotte hebben we nog een bonusmodule ENKEL voor Early Birds!! 

Hoe kan ik nieuwe e-mailadressen verzamelen online? Dat leren we jou inclusief voorbeeld voor jou om te gebruiken!

Ontdek hier beide UNIEKE pakketten

DIY

€ 997 excl. btw

waarde € 2100,00!

Betaling mogelijk in termijnen

Volg de cursus op eigen tempo

Elke week dropt een nieuwe module

Video modules met bijhorende opdrachten

Content Planner excel

Toegang tot bonus module (enkel Early Bird)

6 live coaching sessies

WhatsApp bereikbaarheid 24/5 (13 weken)

30 min 1-op-1 content planning met Yasmine

VIP

€ 1997 excl. btw

waarde € 5300,00!

Betaling mogelijk in termijnen

Volg de cursus op eigen tempo

Elke week dropt een nieuwe module

Video modules met bijhorende opdrachten

Content Planner excel

Toegang tot bonus module (enkel Early Bird)

6 live coaching sessies

WatsApp bereikbaarheid 24/5 (13 weken)

30 min 1-op-1 content planning met Yasmine

LET OP:

📲 De VIP versie is slechts tijdelijk beschikbaar, namelijk van opening deuren (EB op 11/02) tot sluiting deuren (24/03). De persoonlijke begeleiding is enkel voor een selecte groep van 15 beauty ondernemers. De live coaching sessies worden in groep gehouden met iedereen die de VIP versie heeft aangekocht. De 1/1 sessie van 30 minuten wordt met Yasmine ingepland naar wat jou past. De persoonlijke 24/5 WhatsApp bereikbaarheid is geldig voor 13 weken vanaf aankoop. Deze begeleiding is uniek en ECHT een toegevoegde waarde voor jouw groei!

SLECHTS 3 VIP-plaatsen over dus wees er snel bij!

FAQ's: Vaak gestelde vragen

We snappen het, je zit misschien met nog vragen en wil geen overhaaste beslissing nemen. Dat is absoluut begrijpelijk! 

Net daarom hebben wij hier de meest gestelde vragen (die we nu al kregen) voor jou opgesomd. We zijn er zeker van dat je hier al jouw antwoorden gaat terugvinden! 

1️⃣ “Ik zit al op Instagram maar weet echt gewoon niet waar te beginnen. Is de cursus wel voor mij?”

Het doel van deze cursus is natuurlijk dat je zelf aan de slag kan gaan na het volgen van de modules. Zie je het niet zitten om alleen te starten, dan raden wij jou aan om het VIP-traject te volgen. Daar heb je recht op een 1-op-1 call met Yasmine om samen jouw content planning op te stellen en hiermee aan de slag te gaan. PLANNING IS KEY! Je kan haar ook gedurende 13 weken bereiken via WhatsApp om jouw vragen te stellen. Je blijft dus nooit met vragen zitten en boekt onmiddellijk resultaat!

2️⃣ “Ik betaal niet graag in 1 keer, wat zijn de betaalmogelijkheden?”

Speciaal voor jou kan je ook in termijnen betalen. Je kan betalen in één keer, over 6 maanden en zelfs over 12 maanden!!! Je kan betalen met Bancontact (apps), Apple Pay, Paypal, iDeal, Creditcard. 👍🏻

3️⃣ “Ik heb gewoon geen inspiratie, is dat ook een onderdeel van de cursus?”

Uiteraard hoort dat er ook bij! In ‘Module 3: Content planning’ gaan we dieper in op content ideeën specifiek voor de beauty sector. Maar we kunnen je hier al een tip meegeven; door zelf heel veel op te slaan wat je ziet en wat je later kan gebruiken, ga je dit onnodig scrollen omzetten naar iets productiefs. Maak dus op Instagram of op jouw gsm een mapje met ‘inspiratie voor de zaak’ en sla hier alles in op wat je later nog kan gebruiken! 

4️⃣ “Ik durf mezelf niet online tonen, kan ik dan wel verder met de cursus?”

Het antwoord is ‘ja, absoluut’! Ook hier wijden we een gehele module aan. In ‘Module 6: online zichtbaarheid en zelfzekerheid’ gaan we veel dieper in op waarom het zo belangrijk is dat potentiële, premium, klanten weten wie jij bent maar OOK hoe je dit kan overwinnen. We gaan jou daar zeker bij verder helpen.

5️⃣ “Ik koop wel cursussen maar ik kijk ze nooit af, waarom zou ik dat nu wel doen?”

Dat herkennen we zeker 🤣. Deze cursus is anders omdat deze specifiek gemaakt is voor onze beauty business EN het gaat plezant zijn! Really, social media can be fun 🤪. Je moet er het plezier gewoon even terug van inzien. 

Wil je er voor zorgen dat je steevast de modules gaat volgen en er een soort van accountability boven jouw hoofd hangt die zorgt voor een schop onder jouw kont? Dan moet je niet twijfelen: kies dan voor het VIP-traject waarin we 2x per maand jouw progressie bespreken in een selecte groepscall. We kijken samen naar de (mega, uber-coole en toffe) opdrachtjes zodat je niet anders kan dan de modules kijken. 😉